Sköldpaddspojken

Eftersom det har varit stor efterfrågan på KOMSfessions, har vi valt att nu lägga upp denna. Fast, den här gången tar vi in en gäst. Det var helt enkelt ont om roliga personer, ni vet vilka ni är som var kycklingar nog att "inte ha något att komsfessa". CHICKENS! SKÄRPNING!
 
Sköldpaddor är knepiga djur, se bara på allas våran skalman. Han har en mycket stor roll i bamse men man förstår aldrig riktigt djupet i honom. Han är nog en av de få som skulle kunna förklara situationen, ur personlig vinkel för våran Richie Boy som för kvällen var eminem. Kanske försvann reptilkunskapen med håret?




För rickard;

Sköldpaddor (Testudines) är anapsida reptiler som utmärks av en sköld som skyddar mjukdelarna. De utgör en egen ordning vilken i sin tur består av två underordningar, gömhalssköldpaddor samt vändhalssköldpaddor. Det ingår 260 nu levande arter i denna ordning. Skalet består av två delar: ryggskölden (carapax) och bukskölden (plastron).

Sen var Jonas Wahlström från skansen på voicetv på femman i morse, och han berättade mer om dessa ädla djur. Så gå in där om ni vill veta mer från allas våran favvogubbe!





Kommentarer
Postat av: maria

håll till godo erik, här har du en ny :)

2008-02-13 @ 02:24:46
Postat av: cristoffer

Hahahhahha(and it goes on...) må vara det bästa någonsin! =D

2008-02-13 @ 23:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0