Sex is soon in the city

Ett måste som jag skrev i inlägget tidigare är ju att ni måste ju gå och se Sex and the city filmen!
Och om ni har glömt bort en del kan ni ju alltid roa er med att ligga i soffan och se the reruns på kvällarna. Jag läste i expressen vad Ebba hade skrivit och jag gillar henne men nu får hon skärpa sig-läs!

 http://www.expressen.se/mode/1.1179299/jag-ar-carrie

Ja, jag är faktiskt en Carrie jag med! Vad gör jag nu-jo,bloggar och i min garderob bor det både Cavalli,Chanel,Von Dutch, D&G, Louis Vuitton och Juicy Couture. So i think it can be more carries in the city! Testa själva:

http://quiz.ivillage.com/astrology/tests/sexandthecity.htm

Se filmen 21 Juni-and get Carried away!

image136

You know you love me
XOXO Gossip Girl aka Carrie

I en källarlokal på söder med siffror, adresser men grym park runt hörnet.

Ingen paus ingen vila för den fattige Josefin i metropolen stockholm, det går inte att vara fattig så nu sitter jag på min fars jobb och gör Jourlistor, låter lika kul som det är, har för spenderat 16 timmar med att skriva in 930 adresser i excel med tillhörande nyckelnummer, och idag visde det sig att ungefär 500 av dem adresserna har varit i onödan, hej rulla upp sten för backe! Men men, är timanställd så lön för mödan är det, och på lunchen får jag sitta ute i sommarsolen och chilla, dessutom hur mycket gratis kaffe som helst! Och betald lunch, grymt!
Och idag var humorn bottennoterad, efter att ha suttit i massa timmar och slagit upp gator i fastighetskalendern (nu kan den som vill få en rundtur i stockholm och jag kan berätta vem som äger vilken fastighet och vem som är fastighetsförvaltaren, tar en hunka per timme) så läser jag förkortningen VALFIS, och fem minuter senare kan jag andas igen. Så blir det när man är instängd på ett kontor. Tänkte att folk kan få skriva i lite frågor, för skojs skull.. Typ, för har vi bättre saker för oss, ärligt?

jag har insett att jag nu är i samma stad som CIA agenter, jag vill ha en egen! Med brillor, kostym och öronsnäcka!
jag lyssnar på Capleton, Elephant Man och Buju Bunton för tillfället, inspiration från, ja. 
jag pratar förlite om ben  and jerrys, men min far heter benny och en på jobbet heter jerry, så 50 P till mig!(min pappa jobbar dessutom där, kanske kan lägga upp en bild på dem två, hållandes i ett paket? Smart jag är!)
jag älskar/tycker om solen och värmen, synd på instängdhetyen i lokaler.
mina roligaste vänner är duvan rogers ande, kycklingen bosse, damtussen ivar och plåtflamingon roland.  
jag avskyr när jag får hår i munnen och man måste gå och tvätta händerna för att f ut det, vägen till toaletten blir ofantligt lång.
kärlek är  - en lidelse, liksom hat
någonstans, tänker någon fan vad jag är sugen på på kalamata oliver, nämen, det var ju jag, tossigt, och någon tänker väl inte alls, och en annan på att jorden går under. Underhållande, mycket.
jag kommer alltid att  - never is forever, vadå alltid? Dum fråga, dum.
jag är hemligt förälskad i Jamie Oliver
min mobiltelefon är nere och jag trir att den inte gillar mig, den ger mig aldrig nya sms
när jag vaknar på morgonen känns allt lite för jobbigt för att vara sant, men så är klockan 05,45
innan jag går och lägger mig borstar jag tänderna
just nu tänker jag på att jag vill shoppa, att jag borde städa, att jag biorde gå och lägga mig.
bebisar är söta sålänge de är lukt,kräk och skrik fria. Och bör avnjutas när de sover.
idag har jag käkat magnum i solen
i kväll har jag kollat på stegräknare och friskiskort
i morgon kommer jag jobba och kanske avnjuta en afterwork med vin i park?


Dessutom en länk till eter enjoi! http://www.idiot.se/bilder/kyrkan.jpg

/ Eran yo-yo biiijatch aka yo-fine - aka josefin


Summertime and the living is easy


Ja, vad har ni för er alla i klassen, så här två veckor efter skolavslut? Uppdatera oss! Skriv en kommentar elr gör ett eget inlägg. Själv är jag hemma i skogen och försöker vara i solen så mycket som det går, i dag blir det nog inte så mycket eftersom jag brände mig igår när jag staplade ved.. (haha, ja, jag vet. bondigt). Fast det var molnigt!

Jaja, sen har jag väl lite annat för mig också.. Ska nog inhandla diverse biljetter till diverse festivaler snart. Funnyyyy. Men kom igen. Berätta nu, jag vill veta.

Yours truly

malin

Days of our lives

Eller liknande, tiden drar ihops dig, inte för att stressa det vackra folket men sant som man säger. Satt och funderade på alla dessa såpor, eller reality shows efter att ha läst ett blogginlägg att det finns sjukt många maka söker kaka serier, Tila Tequila, Bachelor, Frusna Män Söker Kärlek, och varför inte starta en realityshow på KOMS, fast underground. Filma folk i smyg, lägga på ett kommentator spår. Kommer jag inte in så lurar jag i buskarna och tillverkar en egen realityshow!

Och dessutom så kan man på heltid spendera sin tid med att regissera KOMS musikalen..

Bildbevis

Ja, detta är bildbevisen på att KOMS 07/08 har varit ett av de bästa åren! Med massor av personligheter och KONSTiga människor. Vissa har även en tendens att göra samma min om och om igen...no names-but look for it yourself


Men jag ska väl inte säga så mycket, kolla bara på eran snygga Gossip Girl



XOXO I know you love-but I dont understand how
Danni aka Gossip Girl

Plastic fantastic

image127
Hollywoodrag.com

Kunde inte låta bli att lägga upp den här bilden, för självklart måste bloggen hållas up ti date tyckr jag när andra håller sina tassar borta och klassen är splittrad. Plastic fantastich, plastparet nummer ett, brad börjar få åldersnojja?

Oh BTW, grillkvällen var najs, dålig uppslutning fårn klassen måste ja säga. Vissa antar att allt är över redan? It ain't over till its over så att säga!


Något att göra i sommar

Inget att göra i sommar? Här är länkarna att hålla koll på, självklart kan man fördriva tiden på hollywoodrag eller liknande, men emallanåt ta sig en kolla på dessa. Om man sommarjobbat kanska mn i slutet av sommaren kan bidra med ett litet mikrolån, men en liten risk visserligen, men bidra till en bra sak.. (se sista länken) eller efter att alla pengar trillat in se hur fantastiskt man har det jämfört med resten av världen? Eller siter man i djup kontemplation över hur en manuell gräsklippare fungerar eller kanske  hur en surikatflock väljer sin dominanta hona? Saker som försigår i våra hjärnor nästan daligen. Så gör dessa länkar till favoriter och klla in på dem ibland, good stuff ^^


http://www.droppingknowledge.org/cms/fw/splash
Webbplats som drivs av människor som är övertygade att vi måste lyssna, lära och prata mer med varandra för att skapa en rättvisare värld. Varje förändring startar med människor som ställer frågor och om du bara hade ett svar att ge: Vilket skulle det vara? Var med i bygget av en mäktig Fråga-Svar sida - på allvar.

http://www.6billionothers.org/
Den franske fotografen Yann-Arthus Bertrand fick idén till projektet "6 billion others" i Mali då helikoptern han skulle plåta ifrån säckat ihop och teamet var tvungna att vänta på service. Samtalen om och vad som är livets kärna med byborna vid lägerelden förändrade hans liv. "6 billion others" ger sig på att teckna ett porträtt av mänskligheten med hjälp av tusentals vittnesmål från jordens alla hörn. Och saknar du något kan du själv lägga till ditt eget vittnesmål

http://www.globalrichlist.com/
Undrat över hur rik du är på sistone? Vips, så kanske inte din låga lön, sjukpenning, a-kassa eller vad det nu kan vara känns fullt lika usel längre.

http://www.worldmapper.co.uk/
Någonsin undrat över hur världen skulle se ut om den mättes i proportion efter rikedom? Eller efter vart det satsas mest på vapen? Eller efter världens största hamburgekedja? Nu kan du få svaret på dessa och hundratals andra frågor genom worldmappers unika världskartor.

http://www.howstuffworks.com/
Denna Så Funkar Det-sajt för vuxna har växt till en fantastisk nätplats. Guider, bilder och filmer går på djupet för att förklara hur så vitt skilda saker som Feng Shui, kackerlackor och USA:s armé fungerar. Dessutom pedagogiska genomgångar för att ge svar på frågor som: Varför smakar apelsinjuice så illa precis efter att du borstat tänderna?
http://www.kiva.org/
Någonsin drömt om att vara bankir och samtidigt göra en god gärning? Via Kiva kan du pyssla med DIY-bistånd och med mikrolån försöka göra världen bättre. Minimigränsen är 25 dollar och projektet väljer du själv. Kiva hävdar att 97 procent av alla givare får tillbaka sina pengar - även om det givetvis kan ta sin lilla tid.

// Napoleon

Sexy grrrrls and fly b-boys

Ingen kan fan komma och säga att konstskoleelever inte kan festa! En del riktigt fina fester har vi ändå lyckats dra ihop under året...vissa mer än andra får man väl lov att säga, inga namn nämnda ;) blåa shots, bara överkroppar och fler än en peruk glider förbi i vimlet, till och med en och annan lärare skymtar till... och herr lindström är obviously a man of many talents, men alla sätt är ju som bekant bra utom de dåliga ;) så flickor och pojkar, spill inga tårar över att det är slut, höj istället glaset och hedra KOMS 07/08 med en rungande skål, vi ses i natten nånstans - och på komsfession såklart. dance dance dance!!!



image113




image115



image121



Some hot XXX-pics

Här kommer några bilder från den gågna året.... Endel vackrare än andra... NJUT!

image93

 
image100






härlig tripp down memory lane, wasn't it? nu får ni andra delge er!


Vad säger folket om Torsdag?

Eyyyyy, jag har en fantastisk idé! Grillning på Torsdag? Sidsjön eller annan utvald plats, alkoholhaltig eller nykter bestämmer man själv, eller bara picknick i det gröna. Allt under förutsättning; Bra väder. Vad sägs?

Nu en liten tillbakablick;

         

                           ,   

lägg gärna upp fler bilder som speglar vårat år på KOMS!

Last reveal

Det här blir det sista ni hör från mig...så var uppmärksamma nu för nu kommer det allra sista och smaskigaste som hänt bakom kulisserna...where do i begin

Det var ju Cristoffer (även kallad kris offer, kisstoffel, kisstoffsen, krisis, partypoper) som hånglade upp Maria. Maria förde salivet vidare till Erik, som förde det ännu vidare till Malin, som blev antastad av Maria som i sin tur tvingade ned sin Gene Simmons tunga rakt ned i Sköldpaddspojkens hals som han för länge sedan tog sig sakta in i Malins mun. Malin som i ett hett bubbelbad blottade sin själ och lite annat inför våran Bollnäsjänta, som ledde till en djup kyss. Där tar det slut för den här gången, men det kommer ett år till för de som vågar stanna kvar...

Sist men absolut inte minst, ni kanske undrar vem jag är, the biggest reveal of them all!

 image81
You know you love me
Xoxo Danni aka Gossip Girl

Schools out

Nu är allt slut, bara minuter från att alla går hem till sig och kanske ses vi i ateljen för en sista fest tillsammans. Den sista måltiden, eller sista spriten tillsammans och inte ens är vi allihopa. Känns segt känns segt, men men, vad att göra? Tiden som rinner ifrån oss när vi knyter skorna, när vi målar och nu har den runnit långt nog för att det ska kallas slut. Över, finito. nej nu ska vi inte tänka så, nu ska det vara positivt! 5 juli ses vi alla i sundsvall och skuttar våra lurviga till Håkan Hellström på Sundsvalls gatufest! Be there! For fucksake! 

SEs ikväll alla grymma, screw you guys om ni inte kommer. Förbannelse och ond bråd död över er!

Porr och kräm! 

Eran bästa Napoleon 

Jo, men jag har det bra..

.. men sjalvklart saknar jag er.  Solnedgangen i Kuta/Bali. That's good shit. Hoppas ni far en lajbans kvall pa onsdag! Peace out - Lina
image79

Partay

image78

Ni förstår, kanske kommer en bättre "skylt".. men njut av denna så länge, hastigt komponerad!

I'm back



Snart är tiden över här på KOMS för den här gången...det är mycket som har hänt och mycke skvaller har uppstått.

Förra klassfesten blev ju lyckad, det utdelades några KISSES och några blev kanske lite för fulla. En av dessa kanske fick  den dumma idén då att pierca sig då eller föll hon bara för grupptrycket...

Vem blev biten den natten? Kanske hade en viss vampyr också tagit sig en shot för mycket i baren...

Nu har våran älskade Bollnäsjänta flytt landet till ett varmare land med billig öl och snygga hunkar-kanske det uppstår mer KOMSfasoner där...

En sak som kanske aldrig kommer komma ut i bild här är väl när en viss liten Napoleon gick lite för långt för att få lite Pussy och var tvungen att visa sin rumpa för att få det hon ville...

You know you love me

XOXO Gossip Girl

Vad gör folk en dag som denna?

Första maj, har folk varit ute och demonstrerat? Vi grattar hjärtligt till våran Daniela och hennes karl på 5 års dagen, för han har väl inte sett det fina inlägget om Danis nya kärlek kan vi hoppas ^^

Snart drar Lina iväg och vi resterande får väl hitta en filmkamera och fixa våra egna komsfession utan denne mäster-regissör.

Lägg gärna upp bilder om så finnes från valborg! Its a challange!

Annat kul? : Lördag klockan 20.00 börjar Dolly Parton festival på tvåan. Inte att missa! Till det rekomenderas i sann western anda ett klas Jack Daniels eller Jim Beam on the rocks. E man inte så hård så häll i lite cola..



En vila i frid till marias gamla mobil är väl på sin plats, den försvann i dimman. För att aldrig mer ses igen. Kanske.



Och en bild på två pinglor på bakisfika för ett tag sedan.



En annan pingla som sover.





RSS 2.0