Fantastiskt

image21




Vi är underbara

Att fira födelsedagar är sunt. Statistiken visar att de som firar flest födelsedagar också är de som lever längst! Och det var just det vi gjorde igår. Vi firade vårt födelsedagsbarn - till hundratio procent! Vi var inte miserabla. Vi var sådär underbara som bara vi kan vara. Dans, dryck och hångel kvällen till ära! Maria - du borde fylla år oftare. And remeber, Det är inte åren i ditt liv som räknas, utan livet i dina år!

image20



Grattis våran kära Maria!

Big congrats på den stora dagen! Du är en stor kicka nu för att låna uttryck från en av våra classmates. Blonger, Ket och många Presanger till eder!

image19

Många många margaritas medlöper mindre makt mot männen.

Smaken är som baken


"En shot är en 2-6 cl stor alkoholhaltig dryck. Den kan bestå av en ren alkoholdryck eller en cocktail av olika alkoholdrycker blandade med andra drycker. Shots kan vara skakade, omrörda, blandade, i flera lager eller bara hälld som den är. Shotglas eller sherryglas är det vanligaste kärlet som används."

Som vi alla fick lära oss på vår senaste lektion, så är smaken som baken. Det är någonting som detta videoklipp visar mycket väl. Det som dracks var mintshot, den smak som Mr Åhlund, som grimaserade mest, bestämt skulle ha kvällen till ära. Extra cred. till Malin som kom med den fina sången, samt till de som vågade sig på en extra shot senare under kvällen.


The dove, duvan roger.

Jag måste i all sorg meddela att duvan Roger har avlidit. Han gick bort tidigare iår, och har i en isig grav spenderat ett par veckor i väntan på någonting mer permanent. Han levde ett kringflackande bohemliv, bosatte sig lite här och var men alltid älskad. Eftersig lämmnade han änkeduvan Rita och duvbarnen, Rufus, Ivar, Karl, Don, Villhelmina, Doris, Alfred, Frida, Klaus, Peter, Carlos, Freddy, Pablo, Rosita, Manuela, John, Carla, Cristopher, Perry, Elliot, Crockett, Tubbs och Anthony. Han hade ett fin liv och finns nu till almän beskådan efter järnvägen mot Korsningen. Om man vill avlägga ett sista farväl. 

En varning är att gå för nära, man kan trilla och hammna med ansiktet i duvan vilket inte rekomenderas. Det är inte så fräsht och en avduvufiering måste genomgås. Sjukhusen är nog inte allt för välkommnande på den fronten och att göra det hemma rekomenderas inte då blindhet kan uppstå.

image18

Döda duvor dansar dåligt dagtid.

Titanic

Livet på en konstskola är inte alltid en dans på rosor, och vissa dagar blir det bara för mycket. Då man ser oljefärgmålningar, fotoblixtar och pennor varje gång man blundar är det skönt att kunna koppla av och leka en stund. Lek är helt enkelt underskattat. J, C & L slog därför sina kloka huvuden ihop och gjorde en dramatisering av Titanic. Papper och en röd penna kan göra stordåd.

Skådespelare och producent: Josefin
Bakgrundsmusik: Cristoffer
Bakom kameran: Lina


 

Eveybody is a boy..

Vissa kan det där med KOMSfessions. Cred.
Dock hoppas vi på en uppföljning. Citatet "two.. maybe three" lämnar många frågetecken. Vilka är de två? Vem är den, eventuella, tredje personen? Vi får helt enkelt hoppas att denna vackra tös dyker upp fler gånger framför kameran, och att dessa frågetecken då rätas ut.



" It is the unbroken testimony of all history that alcoholic liquors have been used
by the strongest, wisest, handsomest, and in every way best races of all times "

Now you can take someone else..





Cakmonstret på KOMS

De ynkliga stackare som inte behagade dyka upp i fredags missade en riktig treat! Vår manliga Enander hade bestämt sig för att bidra till till bakklubben med kladdkaka och - fanfar - spraygrädde! Trots några olyckliga kommentarer från unge herr Lindström om en tidigare photo shoot vi alla helst vill förtränga all vetskap om, lyckades vi njuta av det numera efterlängtade fredagsfikat...titta bara på Cristoffer a.k.a. Cakmonstret!



Norska hälsningar!

image11

Vi må nå skicke någre norske helsninger till våre svenske gutter o jenter! Vi äter guleböj o blotter våre tuttepåser i  solen som skiner kjempe greit!
Nå må vi öppne förste disco drikkan o bli dritfull!

So long fans!

// Kickorna

Sväljer eller spottar du?

image10

Sköldpaddspojken

Eftersom det har varit stor efterfrågan på KOMSfessions, har vi valt att nu lägga upp denna. Fast, den här gången tar vi in en gäst. Det var helt enkelt ont om roliga personer, ni vet vilka ni är som var kycklingar nog att "inte ha något att komsfessa". CHICKENS! SKÄRPNING!
 
Sköldpaddor är knepiga djur, se bara på allas våran skalman. Han har en mycket stor roll i bamse men man förstår aldrig riktigt djupet i honom. Han är nog en av de få som skulle kunna förklara situationen, ur personlig vinkel för våran Richie Boy som för kvällen var eminem. Kanske försvann reptilkunskapen med håret?




För rickard;

Sköldpaddor (Testudines) är anapsida reptiler som utmärks av en sköld som skyddar mjukdelarna. De utgör en egen ordning vilken i sin tur består av två underordningar, gömhalssköldpaddor samt vändhalssköldpaddor. Det ingår 260 nu levande arter i denna ordning. Skalet består av två delar: ryggskölden (carapax) och bukskölden (plastron).

Sen var Jonas Wahlström från skansen på voicetv på femman i morse, och han berättade mer om dessa ädla djur. Så gå in där om ni vill veta mer från allas våran favvogubbe!





En bild säger mer än tusen ord..

 

Ni måste hålla med; Vi är en helt otrolig klass. På alla sätt och vis.

image12


Josefin har en komsfession

image2


KOMS goes Hollywood

Mrs Mia Wallace, Farrah Fawcett, Esmeralda, Napoleon Dynamite, JD, Mary & Ashley Olsen,
Jokern, Jack Sparrow, Lara Croft, Onkel Fester, Linsey Lohan, Jessica Simpson, Foster.


image1


I en källarlokal i centrala sundsvall ställde konstskoleeleverna till det igen...Hollywood-style! Alkoholen flödade, pistoler bytte ägare och en och annan blondin tappade balansen, allt till tonerna av "Safety dance" och "Goodbye horses". En eloge till JD's lag, vars namn har försvunnit i dimmorna, som vann soundtrack-tävlingen med ett snubblande, men ack så avgörande poäng: congrats! En för kvällen svarthårig vixen försvann spårlöst, bara för att dyka upp igen med skjortan snedknäppt och läppstiftet på ett par helt nya läppar... Det twistades, spilldes appletini (hold the tini!) och gjordes confessions - allt med samma intensitet! Missa inte Napoleon Dynamites KOMSfession om en av våra blekta blondiners sexuella läggning... För övrigt kommer nya KOMSfessions att dyka upp lite då och då, so watch out guys and dolls! :) Cya!

Hört på Hollywoodfesten: "Han vill knulla mig!" ...men vem var det som sa det? Och vem var det som ville ha sex den kvällen? Frågorna är många och mysterierna fortsätter tätna på KOMS...



RSS 2.0