Moi

Funderar på att lägga in en pissgul rand mitt  alltihopa, som tribute till spanien, samt tatuera in torres och casillas på mina skinkor, eller kanske bara en etta och en nia? eller 91? jadu, frågan är svår. Eller så undviker jag det bara helt och hållet. Här är det efterfrågade, i alla fall. Njut!

Brunett eller rödtott, här kommer svaret!:



Svaret är rödtott, i all min förkyklda och något trötta uppenbarelse!
Still redhead, ja, det var frisören som hade avgörandet, men nästa gång brunett kanske?

Uppmaning!

Hörru du,lilla Josefin Nappen!

Ska vi inte få se någon snygg bild på dig snart i din ny färgade kaluffs??

Här är du en lite rödluva men I am dying here-so let us see... :)


Viva España!

Det var som jag sa! De vann, wohooooooo! De duktiga små pojkarna, men fortfarande ingen torres utan tröja, men väl en Iker Casillas med pokal. De var de värda pojkarna! Ett mål av Torres i 33:e minuten var allt som behövdes! Fantastiskt!''Vet inhte vad mer man ska säga än fantastiskt.


42 brädor och 25 rondeller senare...

Ja, så är det! 42 st brädor och 25 st rondeller har jag handskats med idag...För vad gör man inte för konsten

Jag sliter aset av mig nu för att hinna med att ta det där körkortet nån gång, så att jag hinner ta det innan det andra året av KOMS inleds. För då vill jag inte tänka på massor av trafikregler och körlektioner utan att koncentera mig helt och hållet på den underbara konsten! Så idag bar jag mig upp så att jag hann med 7.00 bussen och körde mina körlektioner och sedan hem och körde ännu mer, så idag har 25 st rondeller nästan offrat sitt liv-när jag kom flygandes. SE UPP! Tur jag inte mötte någon rondell hund eller en och annan Josefin tant wannabe som var i fult tjå med allt kakbakandes där mitt i...

Och inte har jag någon atelje hemma heller-inte för att jag saknar det och inte för att jag tycker om att måla. Men ibland måste man så idag bad mamma om hjälp att måla massor av bräder som ska sitta på våran nya renoverade altan. Så, what the heck-lika bra att offra sig för konsten och fatta penseln igen.

Så allt stämmer det att jag gör allt för konsten alltid. Jojomänsan! Ja, jag är knasig :)

//Danni

EM

Herregud, de kan dem små tuskarna, eller i alla fall lille Lahm, duktigt duktigt, final, jaja. Sehr Gut.

Men vilka möter dem. Blir det facist vs fascist eller ska det bli det kommunisterna mot faschisterna. Det är en historsk kamp, skall vi se till den statistiken segrar ju ryssland, men även dem har en gång varit en fallen nation. Spännande spännande. Jag röstar helt på spanien, fint temprament de gossarna. Och de har sina uldspelare, och egentligen borde jag bjuda på david villa men torres är mer en fröjd för ögonen. Och vilken segergest kommer vi få se ikväll?



Eller?



Spännade spännande.

Men jag röstar på denna gest!;



Heja spanien!

like an old lady

Dåså, två komnentarer från klassen, får se vad min hårfärg blir :P Imorgon bär det av i alla fall!

Och igår, gjorde jag det köp jag fasat för måste jag säga. Men men, ska det vara så ska det!

Jag köpte gåstavar! I'm feeling like an old lady! Tantvarning hejsan! Jaja, nu ska jag väl få ordning på träningen, slippa ta mig fram och tillbaka till et gym, nu är det jag musiken och gåstavarna. Dessutom en stegräknare, anna skippervarning här kanske, men vadå? Massa kalorier i sprit jue och eftersom jag föredrar att inte förvandlas till en köttbulle så :P
haha :D





bild: lars haglund

Kan tänka mig att jag ser ut nåt sådant d'är när jag blir tant. Kakbakandes!

Ny hårfärg!

Nappe aka Josefin här.

Nu ska det färgas om håret, det har tappat färg, fått utväxt och lite solblekts, även om jag inte blivit särskilt mycket brunare. Men nu när jag jobbar och har pengar ska jag faktiskt betala för hårfärgning hos en frisöt, intressanta va? Nä, men i alla fall, jag har ju varit blond och rödhårig nu, kanske är det dags att gå över till brunett, mörk brunett då? Jag vet inte riktigtm eller ska jag stanna kvar i det röda? Vad sägs som en omröstning, men får jag 2 röster på rosa så vem vet :P

Nä, men tänkte att my fellow comrades här kanske hade tips. Ett dagens tips kanske?

Det vore kanonkul och skulle få 4 av 5 toasters!

Fotboll fotboll

För lite sport i denna blogg måste jag säga, på tok för lite. I alla fall om man ska ställa det i förhållande till alla sex and the city inlägg. För har de inte varit lite väl många? Eller? Nä, därför ska jag nämna i alla fall soprt här, i dessa tragiska em tider måste jag säga. Ganska oändligt tragiska, satt framför min teve igår och fasade för att även spanien inte skulle gå vidare, i 120 och lite till obehagliga minuter innan Casillas i det spanska målet triumferade och gav spanien segern, jo ivsst var det straffskyttarna som även bör hyllas, och ett visst mått den italenska Buffon för sina tillkortakommanden, men Casillas på en pidestal.

Tidigare i veckan fick jag se portugalåka ut, mot tyskland. Nog för att de är bra, men i gruppspelet lyste det inte stark måste jag säga. Så  chocken när de vann, ja, men ändå välförtjänt.

Men ytterligare, som om inte det räckte, det röda spöket nu i mer blåa tröjor drog fram över sverige och krossade oss och de besegrade även Nederländerna, tragik i stora mått.

Vilka kommer till finalen nu?'
Hur ska allt gå?

Och framför allt här på hemmafronten, vilken laguppställning får vi se till VM kvalet? Kommer vi äns gå vidare? I optimismens tecken får vi hoppas att laget är yngre och fräshare och framför allt att det kallas mer LAGSPEL än briljerande på varsitt håll.

Vad som händer återstår att se, vi väntar med spänning.

Midsommar



GLAD MIDSOMMAR FUCKERS!
 








fan vad jag hatar att man inte kan göra texten större.

No time=no blogging

Vad ska ni alla göra de närmaste förhoppningsvisa varma veckorna framöver?

Blir det mer Stor stad för några?

Mer fulla festival nätter?

Ska ni bättra på pepparkaksfärgen någon annanstans än i soliga Sverige?

Njuta av att vara ledig med nära och kära?

Eller blir det soffan hemma som gäller med KOMSfession bloggen uppe?

För det verkar inte bli så mycket bloggande ifrån många, kom igen nu, visa att ni alla är bloggdrottningar/kungar och förgyll varandras dagar med nya spännande inlägg.

   

I have got the golden tickets-do you?

Nu är det packat och klart, för nu har jag min biljett till glamour, skratt, fashion, drinkar, gråt och vänner i min hand. Nämnligen en biljett till premiären av Sex and the city filmen såklart! Vad skulle det annars kunna vara nu när jag har tjatat om den här filmen i evigheters evighet...så på lör kl.14:15 smäller det! Då tar Elin och jag på oss våra klackar, drar på oss en klänning och njuter av denna upplevelse!

  

Kommer vi ses då? Berätta! Tycker du filmen redan är kass efter allt tjat eller ska du också se den? Och berätta nu vilken drink du kommer smutta på/halsa i dig i sommar?!

Sist men inte minst-SATC citatet of the day!


Efter Charlottes bröllop:

Charlotte: I finally get to sleep with Trey
Carrie:     Excause me???
Miranda: You have not slept with him yet?!
Samantha: Honey, before you buy the car-you CAN take it for a test drive!


I filmen är det Carrie som äntligen ska få gifta sig-she looks fabulous!

C.B

Gatufesten


Håkan


Lördagen den 5 juli så står allas vår Håkan på Gatufestens stora scen igen, så tidigt som klockan 20.00. Sen är det ju dagen allas vår kära Lina kommer hem också, så vi hade ju sagt att vi skulle slå till med grillning och partaj. Men nu måste jag få veta, vilka kommer komma? 

Eftersom jag måste fixa det mesta, vore det bra att veta såhär lite i förväg. Eftersom Håkan börjar så tidigt, måste man ju redan gå ner vid sju, vilket gör att man måste börja relativt tidigt om vi ska hinna grilla och förfesta riktigt rejält. Så vid klockan 15.00 borde väl alla vara där? Vad tycks? Lämna en kommentar om ni dyker upp elr har andra åsikter.

Kanonkul

Jag fick tag på lite bilder från den riktiga helgen i Storstaden som var Kanonkul! Kolla själva:

  

För visst har man kanonkul när man får vara i världens bästa affär-Beyond retro och prova alla helt underbara och överdådiga kreationer! Även hade vi tur att få se ett litet Nappe ass under all tyll,fast det var inget nytt för det har vi sett förr!



 Och det är ju klart att man har kanonkul när man är på picknick med ett gäng galna och helt tokiga i en viss Björn Gustafsson look a like på båt nummer 7! Lucky that boat number Sleven! Nån som took his picture??

 

Men roligast av alla hade nog jag, när det påstås att jag drack upp dom där sista ensamma ölen som stod i kylen i Elins place på Östermalm. Själv har jag inget minne av det...



Det blev många Kanonkul moments! Även nått uppe bland det blå med fötterna över hela grönan, fast tyvärr finns det inte dokumenterat då Nappe och jag gjorde ett litet självmordsförsök. Men som tur finns det ett på vårt första åk- de snurrande tekopparna! Kul var det-Kanonkul vill säga men dagen efter var det slut på det roliga för några.

Världens kanonkulaste weekend i stora staden med Nappe och gänget får 4 av 5 toasters! Slå det ni om ni kan!



SEX Maraton

Haha ja, ni läste rätt!

För ikväll är det nämnligen Sex and the City-maraton på kanal 3, kl 19! Så då blir det Girls night in för min del! I hela 5 underbara timmar kommer det sändas massor av härliga och oförglömmliga avsnitt med våra favorit tjejer!



Jag ska som sagt sitta bänkad-hoppas ni gör det med, it is gonna be fabulous! ENJOY!

C.B

Där händelsarna är

Nu sitter jag ensam kvar i storstaden, folket har dragit norrut igen. Tv¨å helger av händelser, och ja, nu är det midsommar. Lär inte bli alltför lungt då heller :P Väntar fprtfarande på bilder från grönan och resten från förra helgen.. istlälet dyker carrie upp, mystiskt. Men här är i alla fall fårn finbesöket denna helg:


Såhär glad var cristoffer under Dirty Pretty Things

Och såhär glad var Cristoffer när han fick se Dirty Pretty Things. Två tummar upp, kanonkul.



Två glada poliser och en lycklig cristoffer.



Rädda spriten! Men malins hand på storjosses lår, och frågan är var Cristoffers hand befinner sig någonstans?



I solen efter mat med utsmugglad cider



Trötta happy campers



No comments



Feel the music



Tre(fyra) trötta tar tuben tillbaka. Men var är maria`?

Fortsättning följer!

Cosmo

Jag som tänkte slå mig ned på donken idag, om man ändå kunde få beställa samma som Carrie:

Carrie: Yes, I would like a cheeseburger, please, large fries and...a cosmopolitan!

Ja, får väl nöja mig med att blanda en själv hemma då, för på Mcdonalds lär de ju aldrig servera mig någon.

Cosmopolitan:

-
3 cl citronvodka
-1 cl Cointreau
-tranbärsjuice

Lägg isbitar i drinkglaset innan för att kyla ned det
Lägg även isbitar i shakern. Häll i vodkan,cointreaun och tranbärsjuicen.
Skaka ordentligt-shake it and serve it!


Vem är din favorit drink i sommar? Är det inte Cosmoplitan???! Comment!

Njut nu av Cosmon-It is fabulous!

C.B


Panties quote

Ja, tänka sig att dessa underbara rader har skrivits av våran favorit tjej i BIG apple på hennes Apple:


Samantha:
I never leave underwear at a guy’s place because I never see it again.
Charlotte: What happens to it?
Samantha: Nothing; I just never go back.
Carrie: Doesn’t that get a little expensive, disposing of lingerie every time you sleep with a guy?
Samantha: That’s why I stopped wearing underwear on dates.
Miranda: And that’s why I’m never borrowing a dress from you again.


Våga inte försvinna nu-för än är inte nedräkningen nedräknad så att säga.
Is not that just fabulous!


C.B









Quotes

Eftersom premiären med stora S A T och C snart är här tänkte jag ha en liten countdown för att fira detta.

Så varje dag nu kommer det finnas ett nytt roligt qoute här från Sex and the city serien. By starting today!



Miranda:
After years of odd men, God is throwing me a bone.

Carrie: And possibly a boner as well...

 

(Äh, nu orkar jag inte vara Gossip Girl något mer. I think I will trade to Carrie Bradshaw instead-bara för att hedra premiären ännu mer hehe)


That is just fabulous

// Carrie-aka Danni

 

 

 





Sjung om studentens lyckliga dagar..


Idag tar världens sötaste lillasyster studenten och det skall vi fira! Dom vann också Guldkotten, så dom får gå ut först av alla :) Skriv en rad till henne här, som jag kan visa för henne sen :)



Bella

Grattis Bella!


Can you guess the guest?

Kan ni gissa vilken den hemliga gästen är som ska komma hem till mig imorgon, onsdag?

Den som lyckas klura ut det först kommer få ett litet pris då vi ses på Gatufestslördagen.

Så om ni tror er veta vem den hemliga gästen är så passa på att vara den som gissar rätt först.



You know you love me
XOXO Danni aka GG


Ja där ser man... =)

"Och när jag ändå håller på att uppmana er så kan jag passa på att ge er en spark i baken för-skärpning! Detta verkar ju inte vara klassens blogg längre. Så alltså-i comand you all to open your letters and write on the blogg!"


Jag tror inte att så många i klassen har en aning om vad inloggningsuppgifterna är.
Jag fick reda på dem för typ 5 minuter sen. =)

Detta skriver jag enbart för att vara jävlig och försvara de "tråkiga" klasskamraterna. ; )


Annars sitter jag i soliga Karlskoga och undra om jag får brevet hit eller till min adress i Sundsvall.

Jag är i alla fall 100 % säker på att jag kom in, så räkna in mig i andra upplaga av "koms 07/08".  =)



// Da Ruub

Gissa vad som väntade i min brevlåda

Kan ni gissa vad som låg och väntade på mig i min brevlåda när jag kom hem från Stockholm...
Jo, ett brev från KOMS och det stod att jag hade blivit ANTAGEN!!!

Så spring nu alla till era brevlådor där hemma och kolla efter brevet med stort B och öppna det för man vill ju veta vilka som kommer fortsätta denna otroliga resa på KOMS 08-09!

Skriv upp era namn här så vi kan vara glada tillsammans.

Lycka till nu! För såhär glad blev jag:



Och när jag ändå håller på att uppmana er så kan jag passa på att ge er en spark i baken för-skärpning! Detta verkar ju inte vara klassens blogg längre. Så alltså-i comand you all to open your letters and write on the blogg!

You know you all love me and KOMS
XOXO Danni aka Gossip Girl

Stockholm i mitt hjärta

Ååh snart är det dags!

Då ska jag packa min Louis Vuitton och sätta mig på en svettig buss i minst 4 timmar och bara njuta över att få vad med alla friends.

För imorgon kl. 08.00 sharp bär det nämnligen av till Storstaden med stort S. Staden alla pratar om och där jag känner mig som hemma, Can´t wait!

Självklart ställde den snälla Napoleon upp på att ge oss tak över huvudet, hon är en pärla!(Vote for Napoleon!) Så nu i helgen ska pengarna spenderas på Drottninggatan så att det ryker om det och jag ska slungas runt i alla bergodalbanorna på Grönan!
image149
You know you love Sthlm too!
XOXO Gossip Girl aka Danni



Gossip Girl

Och ni! Missa inte Gossip girl nu kl 20.00 på kanal 5!

image144
I know that you know who this is from and that you love me, but i have got to write in anyway
XOXO Gossip Girl


Fashion report

Tänk vad svårt det kan vara ibland att få en idé. Men nu har jag äntligen en! Jag vet att det är inte alla från KOMS som intresserar sig om mode och kändisar. Men det gör såklart eran egna Gossip Girl, annars hade det ju varit något fel.

Så jag tänkte passa på att uppdatera er om modet här i sommar, eftersom det är sommarlov har jag tyvärr inga andra smaskiga detaljer-but i hope you will like it anyway!

Eftersom det nu är sommar och det behövs nog läggas till en del i den tunna sommargarderob så gör det lätt för dig och ta en titt på kändisarna-för trust me, they know what they are doing.



Blått är en sån fin färg nu i sommar. Och jag hoppas att ni tar på er den stora blommigaklänningen och gladiatorsandalerna nu och njuter av värmen!

Satsa även på kuvertväskor! Om ni inte hittar några snygga i affärerna kan ni alltid passa på att ta en sväng förbi farmor, hon har säkert massor av kuvertväskor hemma, min hade det iallafall. Go for it!

You know you love me
XOXO
Gossip Girl aka Danni


How many five year olds could you take in a fight?


Ja, vad tror ni, hur många femåringar skulle ni klara av? Svara ärligt på frågorna så kommer ett troligt resultat upp sedan.. Jag kan ju avslöja mitt resultat efter er..

 

http://www.howmanyfiveyearoldscouldyoutakeinafight.com/




DO IT!

Inga bilder men.

Folk e dåliga på utmaningaer ,måste jag säga, lite mer engagemanghfrån klassen, ja klassen, vi är the golden year och måste fortsätta så, trots separation!

Igår söndag chillade jag i park och sen blev det uteservering med vitt vin, vin innan middagen men är det sommar så är det. Baguette i parkjen dessutom,  och trots jobb idag så blev det en nätt promenad på söder och jag har fixat en klänning och börjat städa , för snart kommer det finbesök här. Eller, ja, kan avslöga att vi har ett hus för oss själva, inte det här, men tvärs över gatan, och där ska jag även få bo hela juli! Sweet as hell, och dessutom gratis mat här hemma tvärs över gatan. Så välkommen hit alla i sommar!

Nu vet ni vad jag har gjort idag, så vad har ni gjort?

härföljer en fin dikt av william wordsworth:

My heart leaps up when I behold
A rainbow in the sky:
So was it when my life began,
So is it now I am a man,
So be it when I shall grow old
Or let me die!
The Child is father of the Man:
And I could wish my days to be
Bound each to each by natural piety

Detta e vad ni får stå ut med när det inte uppdateras frekvent, dessutom, någom som kollat in någon av mina länkar?

trodde väl inte det era bastarder!

// Eder Napoleon

RSS 2.0