CONGRATS!

Grattis kära Danni!

Hundra grattis till körkortet, wohoooooooo!





En tårta på det så!


Bara en vecka kvar till min sista arbetsdag, sorgligt.

Leave Chris Crocker ALONE!

Åh, han är helt sjuk den grabben. Från början trodde jag bara att han var upprörd över det här med Britney då han under sitt beiga lakan skrek allt vad han kunde: LEAVE BRITNEY ALONE!

Då försvarade jag han lite. Men det verkar vara nå fel på den snubben. För Therese, Toffe och jag tog oss en titt på alla hans videor på youtube, det var inte nådigt. Nästan i allihopa skrek han och försvarade sig själv och alla.

-Okej, We get it! We should leave you alone... Och det var verkligen lätt för när man har sett honom fått några för många anfall så blev vi alla lite rädd och vi var tvungna att stänga av innan Therese skulle drabbas av Chris Crocker mardrömmar.

Idag låg jag ute på min solstol och brände mitt vita fett lite, gjorde ingenting och hade som sagt ingen som helst kontakt med omvärlden. Började då laptoppa lite och hittade Carolina Gynnings blogg. Trodde att den bara skulle handla om bröst och dumma kommentarer. Men inte då, hon är rätt poetisk faktiskt! Fast det blir en del sånt ändå och mycket fest och egobilder bjuder hon såklart på, men de e bara härligt!

gynning.blogspot.com


Detta inlägg visar vilka fördommar och syner man har på folk. Det kanske är bra att få upp det till ytan, men vad ni än gör, skriv inte in Chris Crockers namn på youtube!

Love
Daniela

Lever

OLever med leverskada, eller nej. Hård helg, men hejsan kul. Men jäger shot, njae, men har kommit det den klara slutsatsen att jäger och gemmel dansk är samma sak. Tyskland vs danmark. Lika grötsnackigt båda två, nu vet vi orsaken.

Jobbet är bra, böcker är bra, läste ut jenna jamesson boken i fredags. Bra, konstaterande, bra, över förväntan. Den människan facinerar mig. Helt klart.

Nu är det tyngre rysk litteratur.

Brott och straff.

Tallar om om jag överlever, men jag har ju en veck kvar. Ganska komiskt att läsa ut brott och straff på en vecka.
Tjiho då ska jag benämna mig som litteraturtuggare.

Vad blir det sen för bok, the dirt skulle jag tro, tre starka källor rekomenderar den.

Får lita på det.


Annars då? Allt är fin fisk, och idag blir det rumsstädning och tvättning. Heja josefin i städväg!
Just det, idag är kontraktet påskrivet.

Flyttar, snart.

Hur fan lägger man in sådana hära?

<object width="179" height="239"><param name="movie" value="http://dovespelet.veckorevyn.com/widget.swf"></param><param name="FlashVars" value="ID=3950"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://dovespelet.veckorevyn.com/widget.swf" FlashVars="ID=3950" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="179" height="239"></embed></object>

Äntligen lite värme

Okej, jag vet att jag är lat, jag har inte orkat fixa den där egna bloggen ännu så nu passar jag istället på att stjäla lite rampljus ifrån Nappen.

Men jag känner verkligen att jag är i stor behov av att få blogga av mig lite nu, för det har hänt så mycket.

Nu i helgen var jag uppe i en stuga som sagt med Toffe och hans familj där vi stötte på en älg, en räv och 2 harar efter att vi körde fel på Pärs såkallade "genväg", 2 mil åt helvete ut i den mörka natten, först då märkte han att vi hade tagit av på fel avfart...jaja jag säger bara det-killar...

Jag passade även på att köra lite bil då på den smala skogsvägen så där runt midnatt och det har blivit en hel del körning här i Sundsvall med och lite i Bella och Zaras hemtrakter, nämnligen Härnösand.

För snart har jag körkortet i min hand och för att få det så for jag och gjorde halkbanan. Kändes lite konstigt och läskigt att sätta sig själv i en bil och sladda iväg, men visst måste jag erkänna att jag tyckte det var roligt! Och när jag ger mig iväg ut på gatorna här hemma lite då och då så har jag fått namnet Raggar Danni, kanske inte det bästa, men så är det när man är cool, kör lite som man vill, bor på landet och heter Danni.

Och den 8 Aug bär det av lite längre än till macken i Sundsvall, då lämnar jag ratten och sätter mig på ett flyg till Turkey! Jag och en kompis till mig, Sophia ska vara borta en hel vecka och bara ligga och skvalpa, sola och dricka Cosmos! För det måste man ju när man ska på hotellet vid namn Cosmopolitan! De har till och med rosa rum. Sophia ringde och frågade om man kunde boka ett sånt fint rum, men det fick man se när man kom dit. VI hoppas på det bästa!

Här kan ni kolla på lite bilder och avundas mig och mitt raggarliv!
  

See you later Aligators!

Tiny Dancer

Vem nu, jo jag igen. Herregud som de skrivs, man kunde tro att jag inte hade bättre saker för mig. Väntar nu på att klockan ska slå nio, så ska jag ringa runt lite. Spännande saker, så fördriver ännu ett par minuter här. Vädret idag lovar sol, efter veckans monunregn vad kan man vänta sig och enligt aftonbladet slog 6000 blixtra ner i förra veckan bara i, hmm, jaja, minns inte. Men många blixtar.

Folk kommenterar. Fantastiskt, men hmm, verkar som om det är samma människor hela tiden. Undrar hurpass resten av klassen är datoriskt oförmögna personer jusst nu. Undra kan man.

Nu har soundtracker från en officer och en gentleman spelats på radio två gånger, hur fan lyckas man, en gån i morse och nu.

Det har blivit någon slags favorit.
En officer och en gentleman, men en ung richard gere om jag inte missminner mig.

Kan informera om att det finns väldigt snygga väktare, jag i egen hög person har fått singera två påsar med rikskuponger och mycket snyggare väktar, det är inga flygkaptener men, denna låt hade kunnat komma lite tidigare på radio och så hade han kunnat bära iväg mig o solnedgången till tonerna av en officer och en gentleman.

Jaja, that wasnt ment to be, säkert barn hade han, flera stycken. Haha.

Vad gör jag nu då? Vad jag göra nu?

Detta är en stor fråga, helt obesvarbar. Vämtar på ett telefonen ska ringa, men nu kom forever young och i egenskap av gammal napolenon så kan jag dansa tryckare med mig själv.

Eller inte, så patetsik och så lågt ska jag inte sjunka.

Men obesvärad av omvärlden som jag uppenbarligen är konstaterar jag här att tid, det är bara ett uttryck.
Men det känns, jag är nog bergis lite äldre!
Hej panchis hem!

Alone again.

Nu är jag tillbaka för ytterligare en fantastisk arbetsdag i storstaden, helgen spenderades med utflykter både här och var i södra sverige. Massa orter besökta och mycket lusigt folk att stöta på, trevliga danskar, blev väckt ur min power nap av an en dansk annika som viftade febrilt med ett after eight paket och menade att nu kan man ju inte sova, det tror jag att hon sa, eller nåt om kakor. Kanske både och, vem vet.
Träffade även diverse släktingar, en kusin som man inte sett på länge, det var angenämt.
Jadu, en massa saker. det bästa var dock tacosen på lördagen. Tror aldrig jag ätit nåt godare, helt fantastiskt smakade det, var jag bara jätte hungrig eller hade dem lyckats?

Ja, jag har även badat i en liten sjö. Dock var det kallt och regnade, men ändock. 3 sekunder sol och 10 timmar ösregn, och en massa åska. Men en fantastisk solnedgång.

Bilder kommer nog under kvällen skulle jag tro.

Ingen har uppdaterat på hela kvällen, herre min skapare, jösses amalia. Danni skulle ju skaffa egen blogg.

Jaja, jag får väl sitta här i min ensamhet för tillfället faktiskt helt klädd i svart. Kan jag avslöja.
But soon streaking time?
De kommer tillbaka till lunch så en och annan naken timme hinner jag nog klämma in.

kl 12,55 - Nu kommer ingen in förrens fyra, herre gud.
Känner mig alldelses utelämmand i denna värld, sitter och läser bloggar, ganska trist, men ibland hittar man kul saker.
Men bara ibland, för det mesta slås man öv en högfärrdighet, uppblåsta småflickor som tror att dem är helt igenom supersnygga och alldeles fantastiska.

det är bättre att veta att allt egentligen är jävligt ointressant och att ingen jävel vill läsa om vilken tristess jag utsättsför.
Men desto roligare att plåga folket. Gratis.

Nädå, its like that y'all!

Its tricky you knöööw, sitter och ritar fula gubbar nu, läser lite elle. Väntar på att telefonen ska ringa. Ska nog in på tradera nu, se om det finns roliga möbler, eller kanske en stringhylla, skulle må bra om jag fick mig en stringhylla, att ställa min fina växkarklocka på från icke som ser gammaldags ut men som jag aldrig i livet kommer dra upp igen då den tickar fruktansvärt och ger än seriösa sömnproblem, man blir nervös som fan, tacka vet jag min superfula digitala från jultidningsförlaget! Den låter inte alls, förutom på morgonen då. ALARM:

Var är alla?

Här ger jag er fina inlägg men inga kommentarer, Malin är i stockholm, det är hennes ursäkt, men ni andra?! Hallå.

Var är du danni, och alla ni andra med internet, herregud, detta är ju skandal.

Sitter här i alla fall, var på gratiskonsert under eken hette det på elisa and the wizzkids, trevlig musik det där och glad att jag pallade med att gå trots denna zombiefiering,

http://www.myspace.com/eliasandthewizzkids

Kolla där, trevlig musik.

Idag dras det söderut för helgen, två bag in box med mig, en röd och en vit, räcker det? Det är inte endast till mig dock, utan presanger.

Ja, jag kommer förhoppningsvis att leva upp och ta mig ut detta stae of mind, eller så ser jag igen på dawn of the dead och blir glad över att jag inte riktigt är sådan.

Men porr och kräm på er, jag hör av mig om jag överlever ^^

Fan alltså

Jag vet att ni förmodligen inte kommer hinna med min bloggtakt, och att jag tar lite över, och synd på bilderna hörrni, skulle nog kunna fota hur det ser ut här men skulle bli enformigt. Lunch med malin var det beställt i morgon, kanske kan ta bilder då. Och sen visa lite bilder från norrköping när jag varit där.
Så får ni nåt att titta på med.

Jaja, sitte här och begrundar vuxenvärlden. Trots att jag nu kommer att tjäna pengar och ha mer flis på kontot än vad jag haft på riktigt länge så vill jag inget mer nu än att springa barfota på tomten, saftdrickandes och ha ett par guld mariekex med mig, ta cykeln till en brygga ligga där med en bok och det gör inget om jag bränner mig i solen för då kan jag ligga inne i ett kallt bad tills kräftfärgen omvandlas till en mer pepparkakig nyans. jag vill kunna spontanringa till en rolig själ så att vi kan ha tristess tillsammans men man vet ju att så aldrig blir fallet för att man skapar kul eller bara avkoppling och inga krav tillsammans. Bara att få vara två och andas i frihet istället för ensam på ett dåligt ventilerat källarkontor, få hantera andras problem och vissa som bara har personliga problem och behöver en kram eller mer för att förstå att allt går att lösa med att vara trevlig och inte bara se orosmoln överallt.

Jag känner att min plats kommer inte att vara här, men ansvaret är nu på mina axlar och detta får jag bära i ett tag till innan jag får dra djupa andetag i frihet och hoppas att någon i min närhet står ut med spontansamtal om min tillfälliga misär. Men det är folket så fantastiska och gör, trots överdosering av koffein så är det min enda lycka just nu, det är en paus att få sätta sig i det halvmörka fula köket och ta en paus.Eller fem.
Det känns inte riktigt utan kaffe, tyvär. Och man känner kicken och lite piggare kan man gå tillbaka till skärmen, kolla mailen, svara eller försöka ta tag i nya samtal.
 
Gräs mellan tårna skulle man ha, eller fötterna i det kyliga vattnet från en brygga, kanske meta men utan agn bara för sakens skull. Bara i syftet att förklara att man metar utan att behöva ta ställning till om fisken är stor nog för att tilllagas eller om Zorro skulle vilja ha dem, inte ha ett enda tvunget att göra hängande någonstans runt en, ta en klunk saft till och bara begrunda sin omgivning för att man kan.

och bara uppleva saker, för att man kan.

Ja säger så det. Ut och skulle, lägg upp bilder på fötter i vattten, på metspön i spat, och studsmattor. Eller saftglas, massa med saftglas, eller groggar för all del. Men då ska det stå intaget efter 12.01, då är det ok. Om det inte är festival, jag hoppas innerligt på att i augusti få se burning spear, chilla i uppsala hängarunt med trevligt folk och då bara få vara nere på en annan nivå med ett litet större bankkonto. För att senare återplanera flytten till norrland och hälsa på alla.
Jag säger då det!

Jag vill springa runt och lyssna på håkan, vara galet glad och ramla alla stockholmsgator fram, inte ens ett skrubbsår har jag fått ännu. är jag mer försiktig eller vad? Det har nog aldrig hänt, jag är för vixen nu, skavsår har jag dock gott om. Av jävla joggingskor, det är inte det som ska synas, jag ska ha snubblat!
fan vad jag ska frihetsstudsa i norrköping och hoppas på alla möjliga skrubbsår i ren protest!

Många hjärtliga kramar // Josefin

Still bored, men är kommer det en fin text.

So I look in your direction,

But you pay me no attention, do you?

I know you don't listen to me,

'Cause you say you see straight through me,

Don't you?


But on and on,

From the moment I wake,

To the moment I sleep,

I'll be there by your side,

Just you try and stop me,

I'll be waiting in line,

Just to see if you care


Oh, did you want me to change?

Well I'd change for good,

And I want you to know that you'll always get your way

And I wanted to say


Don't you shiver

Don't you shiver

I'll sing it loud and clear

And I'll always be waiting for you


So you know how much I need you,

But you never even see me do you?

And is this my final chance of getting you?


But on and on,

From the moment I wake,

To the moment I sleep,

I'll be there by your side,

Just you try and stop me,

I'll be waiting in line,

Just to see if you care, if you care.


Did you want me to change?

Well I'd change for good,

And I want you to know that you'll always get your way

And I wanted to say...


Don't you shiver

Don't you shiver,

I'll sing it loud and clear

I'll always be waiting for you.

Yeah I'll always be waiting for you

Yeah I'll always be waiting for you

Yeah I'll always be waiting for you

For you, I will always be waiting

And it's you I see,

But you don't see me

And its you, I hear,

So loud and so clear

I sing it loud and clear

And I'll always be waiting for you


So I look in your direction,

But you pay me no attention,

And you know how much I need you

But you never even see me

Fin låt, mycket fin låt. Jag tillägnar den till er idag, hade detta varit en radiostation så.
Vore den tillägnad er.
Bara för att den e fin.

Efterjobbet ska jag köpa med ben and jerrys hem, ta en sked där. Kanske får jag mer gjort än igår.

Läste ni förresten idag om den 80 åriga strippan? Hon har varit strippa i 50 år.
Vilken jävel till människa, i stormhattens anda säger jag; amazing.
Pantertant!


Still bored

Så sitter jag här igen, klockan är 8.25, två telefonsamtal på morgonkvisten. Lyssnar på lite Coldplay för att få minutrarna att gå, bli till lunch i alla fall. Har med lite böcker och block att kladda i, men tiden går inte snabbt, det gör den inte.

I was now planning on going international, 'cause we all now how many international readers we have. Ohh the number, maybe none, but who gives a shit, it can be good for you all komsfessers to freshen' up your english vocabulary. Or something, as you certainly have noticed by now, im still bores, so bored that i've turned to another language. Soon I belive, we will have our first spanish contribution to this blog.

Kära vänner

Ni kommer att få lida med mig, i min tristess här på jobbet kommer det att bloggas flitigt, och jag kommer att skriva om det mest triviala. Finns inte mycket att göra faktiskt, har sänt ett och annat brev, skriv en kommentar med er adress så kanske man får sig en och annan sak, eller brev, ett vykort kanske. Om jag inte hittar er först på eniro, jag vet var ni bor!

Läste just på metro att man kunnat spåra upp personer igår och fått reda på deras exakta vistelsepunkt genom att skriva in deras mobilnummer på bara eniro.se. Jag säger ju det, storebror ser er och har ni inte läst 1984 av george orwell så låna den eller så postar jag ett vandringsex till en lycklig ost som får en vecka på sig att läsa ut den och sedan posta vidare. Vilken fantastisk idé, så får alla skriva en liten kommentar i början eller slutet, kanske ge den toasters så gör vi som en rolig liten bokklubb. Ellr något.

Min fantasi och idérikedom är fantastisk!

Jag tycker det var en fin idé, någon som är på?

Jaja, folket får säga sin åsikt, men jag har ett halvt tummat ex hemma, så hör av er. Funderar på att lägga ut jobbnummret här så att ni kan ringa och förlösa mig från denna bubbla. Haha, poetik i fin form.  Eller kom till stockholm fölr en lunch med mig, jag bjuder. Eller första lunchen kan jag nog bjuda på, dvs om man endast har åkt ner för en lunch med mig. Då bjuder jag på en kokt med bröd, eller nåt flådigare. Låt oss säga thaihak! fantastisk Kyckling panaeng. Förstår ni min desperation efter sällskap? Kom igen hörrni!'

Nu är typ de flesta polerserna borta, eller helt upptagna av pojkvänner hit och dit. Jag säger då det, men det är bara att rätta sig, de andra friare själarna är på vift i Sverige någonstans. Haha. Jaja. har hittat en ny för lunchsällskap. Vi som kanske skulle kunnat vara syskon, enligt vissa, men vem fan döper två barn till exakt samma namn?

Jaja, får se vad det blir, kanske att man hinner till folkkungagatan för lite thai?

Vem vet, skulle haft med mig matlåda, men både den och mobilen glömdes hemma. Jag undrar nog snart vem jag är.

Mycket vänliga hälsningar // ?

Loooove, love will tear us apart.

40 mil mellan Estocolmo och Sundsvall, det är en bit. En ganska lång bit.
Sitter här i allt det gråa och hör regnet, balkongdörren är öppen för att den stackars kissen ska kunna fly in.
Det bara forsar ner, men å andra sidan luktar allt så fräscht och nytt när det är nyregnat. Men vi vet ju, efter regn så kommer.. Iofs ofta mer regn, men så småning om, sol.

Läste nyss ut en bok; Kollektivt Självmord av Arto Pasiliina en ganska intressant bok. Inte den mest fängslande, men helt klart välskriven.Rekomenderas som en liten tankeställare, om än ganska liten, beror på hur man är lagd.
Hellre säger jag att läsa Harry Potter, lite vackrare, och mer magi, det är nog det som behövs i allt detta gråa tråkiga.

Nu är det någonslags bedårande leopardunge på teve, en sådan vill jag ha. vackra djur dem där.

Se på control, filmen om Ian Curtis, grym film med duktiga skådespelare. Och no country for old men, den e grym den med!

Ja, jag känner att det är så smått redan dags för att sova, 19,30. Herregud, man känner sig som en mes. Men det är så när man e knegare. Life's harsh, live it up with some *****. Gues people, gissa. Ett ord på fem bokstäver, och det är inte ormar, eller bosse.

Kul jag har, nä, dags att göra nåt av sitt liv.

Miss y'all!

xoxo stockholmarn


Älska mer!

Jag känner mig ju onekligen manad att bidra med ännu lite mer dokumentation av kärlekshistorien Cristoffer och Pelle... de är som Henke och Zlatan, som Iggy Pop och David Bowie, som Kurt Cobain och Michael Stipe - ingen av dem säger det någonsin rakt ut, men vi vet ju alla hur det egentligen ligger till! Love is in the air! :)

 

...och en liten sommarvals i skymmningen...



Dessa bilder togs för övrigt under firandet av josefins fördelsedag i Högdalen, en händelse som även går under namnet "B-day in High Valley"
fler fina bilder från den stockholmstrippen kommer att hamna på fejan inom kort!


Tänkte till sist också bidra med ett smakprov av mitt eget midsommarfirande i good ol' härnta, nu vill jag även se vad alla andra gjorde den natten! Inga ursäkter!



...och ja, bilden som är ljusast ska ligga sist, där var vi på väg till efterfesten... ;)

chin chin!
cya all, by the grace of god
yours kylie

Komskärlek

Efter att äntligen fått minneskortet att fungera igen, upptäcker jag till min förtjusning att jag har runt tvåhundra bilder från gatufesthelgens bravader. Med andra ord, alldeles för många att välja mellan. Så, jag lägger upp bilderna temavis, och jag antar att ni alla kan gissa er till detta inläggs tema?
Just det: tema  pusskalas









...för när han går förbi står hororna på rad

Idag har jag beskådat något som jag aldrig  trodde jag skulle se...kl, var runt 8 snåret när vi vandra upp för Reeperbahns trappor.

För er som inte vet så är det "nöjesområdet" här. Det var även där som Beatles kickade igång sin karriär efter nog många öl och men. Så väl uppe möttes vi utav en lång rad med horor som stod och väntade-eller snarare slängde sig över männen som gick förbi.

Vi gick förbi massor av fantastiska affärer med ännu mer fantastiska höga platå skor och ännu mer fantastiska väskkopior. Allt finns i Reeperbahn-ALLT!

Men innan mina ögon fick bevittna det som jag aldrig trodde de skulle få bevittna så for vi en sväng till paradiset för många-sprit handeln! Där tömde vi våra plånböcker och fyllde våra bilar. Men inte ville vi sluta där, utan fortsatte dagen i spritens tecken och fortsatte till en konstgjord strand nere vid hamnen som heter Strand Pauli. Det är som om att man kliver ut ur storstadsdjungeln och rakt in i Jamaica.

Med bungalos o allt-det fanns till och med en HM-affär mitt i sanden-snacka om strandshop. Kanske nått att ta till sig där hemma på Lindex...

  
En dag i spritens tecken för då är man Kung kung kung i baren!!!

Greetings from Germany! Bye!

//Danni

vad vi alla undrat

frågetecken, alla dessa frågetecken.
Och Kris Offer, honung, ibland har du ställt oss i situationer.
På senaste tiden har du försett oss med bildbevis ;P
Klasscomrades, vänner och bekanta, here it comes, the revealing we alla have been waiting for!








Och nu, mina kära vänner.
Lämmnar detta åt ögat och hjärnan att sammankoppla.
Kan säga att vi har fler bilder, som kanske komemr upp.
För att befästa.
Grunda.
And tell the truth, the whole truth and nothing but the truth.

xoxo på dig cristoffer

// The kickor

People change but things does not

Tyskarna verkar inte vara så hajpa på det här med vad som är inne och inte. Överallt ser man dessa bleka, smala tyskar. Inte undra på att de är så bleka när de går runt i sina gamla overaller och fleecejackor som härstammar ifrån 80-talet minst, fast att det är varmt ute...


Idag var det 25 grader ute och solen lyste, vi svenskar gick runt i toppar och linnen medan de "deutchefolke" hade på sig pälsjackor och höga stövlar. Men man måste se fördelen med att de har noll koll när det gäller mode-för det innebär att de då inte har köpt upp alla de snygga plaggen i affärerna utan att vi då istället kan välja och vraka mellan juvelerna och de kan nöja sig då med en beige tråkig långbyxa.


Så idag när vi var i city och shoppade loss så hittade jag en och en annan godbit! Massor av blommiga klänningar och toppar, ett par nya Chanel örhängen (Såklart!), kände mig även tvungen att inhandla nått från Starbucks, så koppar blev det-kanske nått att ha på hyllan i lunchrummet på KOMS 08, vem vet?

När man kommer till sånna hära nya ställen vill man ju försöka passa in lite grann iallafall-då menar jag inte att jag tänker leta fram någon gamal fleecejacka hemma-så långt sträcker jag mig inte! Men Isa provade på att göra lite nya frisyrer på mig och kusinen Ebba igår-"Gretchen style"! Men tyvärr vågade vi inte visa oss på stan med dem...

Men vissa saker verkar ändå vara samma här, som hemma. För visst blir man glad när man ser nått man känner igen. Idag stötte vi på en snygging: Antar att han är tysklands motsvarighet till våran Robert, Robert boxen!

   
Utanför deras lägenhet, Ebba & jag i "Gretchen" style och är det Robert det där???

Bye //Danni


Internationella folket

Tillbaka i storstaden med lite tillfredställd håkanabstinens, får se om man drar förbi någon mer stad där han spelar? alla verkar ha haft kul i alla fall trots lite vin varstans och dyra biljetter :D Kul var det att se alla i alla fall, otroligt kul! Även om Malin utlovade sol men regnet hängde över oss, kan tala om att det var mitt fel och att nu är regnet här i storstaden igen!
Men sitter i min källarlokal och jag blir ju i varje fall inte brunare, men sol på helgen vore ganska värt, får hoppa på norrköping i helgen. Om det äör regn då med, fy satan, då är det krig med vädergudarna!

Har ni vägarna förbi Norrköping, slå en pling, eller dra ner till stockholm. Finns det hjärterum finns det stjärterum!
Även om det innebär att ni får dela på en luftmadrass i det fria med en pressenning över er! :D

Porr och kräm eran tillgivna Josefin

Kan avslöja att det kommer att komma ett ljuplodat bildreportage senare :D

Malmö city måndag morgon-15 bilar,15 rastlösa truckchaufförer...

Vaknade precis upp i ett hotell rum i Malmö city. Precis vad jag sa-Håkan kommer följa med mig ner till tyskarna och frälsa dom, för än så länge har han hängt med på resan. För vsst är det ändå lite konstigt att jag för första gången i mit liv vaknar upp i Malmö C och att det även då även är på en måndag morgon. Det är precis som i en "Midsommarnatts dröm" av honom.

Igår verkade vi av nästan 100 mil och en italiensk pizza, men än är vi inte färdiga för nu väntar ca 50 mil & Autoban på oss, så det är bäst att palla sig upp nu ur paltorna och masa sig iväg till det berömda hotell frukost bordet.

Så nu måste jag kila, bye!

  

Malmö Storgtorget - Isa & jag säger "Pruuune" som the Olsen twins tydligen säger-där av alla deras putläppar & mamma o pappa njuter av maten!

//Danni


Vakna upp era fylleskallar!

Hej, medan ni precis har lyckats palla er till datorn och slagit på era skärmar och tillslut lyckats slagit in rätt adress i adressfältet så bär det redan av neråt för min del.

Nu är väska som sagt packad och i den ligger nu min nya Håkan tröja som jag kommer använda flitigt och runt min handled sitter Håkan GF bandet-så nu ska jag låta Håkan frälsa ännu ett land med sina poetiska sånger!

För visst var han bra igår, ni som var där? Emilia är väl inget stort fan direkt men jag tror nog att hon gillade det ändå-på någon slags nivå.

Näe, nu måste jag åka, bilen är färdig packad och smörgåsarna är färdig smörade och jag är verkligen beredd. För det är klart att jag ser framemot att åka bort och detta gör att jag blundar för det jag måste göra nu-åka bil i 2 dagar. Men jag är beredd och har därför packat ned nästan alla säsonger av "Friends", proppat MP4 med music och ska även försöka klara av att läsa lite ur "Sex and the City"-boken om jag nu inte spyr.

Så nu bär det av, men bloggandet fortsätter, så lätt kommer ni inte slippa undan från mina minst sagt fantastiska inlägg!

Vi ses snart igen! Kram & Tschüs!!!

//Danni

Hamburgare

Snart ska min Louis Vuitton väska packas och Juicy couture dressen ska på, för när vissa längtar till norrland så längtar jag till betydligt sydligare breddgrader.

Så efter en hektisk dag på jobbet imorgon och snabbt vidare ner till Håkan-på stan som ska få mina lungor till att skrika allt de kan, så kommer det bäras av i bil till  mina kära hamburgare i Tyskland. Hoppas verkligen inte att staden ligger i ett mörkt töcken nu när de inte lyckades slå spanjorerna...viva espana...

Den här gången ska jag vandra bland de lite finare butikerna, Chanel, bland annat och drömma mig bort. Men moster min har avlagt en gammal Louis Vuitton väska till som snart kommer pryda min axel om jag lyckas laga den...Hoppas!

Jag hoppas också verkligen på att det blir fint väder, för jag vet ju nu av egen erfarenhet att den tyska himlen inte ofta vill vara så klar som jag vill. But get used to it-det existerar svensk sommar även där. Men imorrn vill jag verkligen inte veta av någon svensk sommar för då ska ju Håkan som sagt få mina lungor att spricka när han kommer lysa upp hela scenen men sin existens kl. 20.00. Be there or be there!

Snart blir det nog läggdags för min del, inte så lätt att vara pigg när man nu har avverkat ännu en körlektion på Sundsvalls gator som togs vid kl. 06:45 imorse (vaknade 10 min innan jag var tvungen att åka till stan så att jag skulle hinna till lektionen och efter det var det bara att släppa ratten och sätta sig på en buss istället ut till jobbet), men nu får Sundsvalls vägar och gator vänta på mig ett tag för-Autoban here i come!



// Danni

Timmar kvar

Ett antal, men ja. Bara ett antal timmar kvar sedan befinner jag mig i norrland igen, för en helg visserligen. Men ändock. Läste just det fantastiska inlägget om skorna, vilket kap vilket kap. Att man blir så lycklig av så lite! Läser just dn på stan och förbarmar mig över Blondinbella, östermalstjej ut i varenda liten fisförnäm spets.
Annars skriver jag in adresser igen, jag är just nu brev ansvarig, mycket ansvarsfullt uppdrag måste jag säga. Eller ja, jag har en alldelses egen uppgift att fördriva tiden med, inte jätte kul, men vafan. Note to CV: Brev ansvarig!

Säger då det, min attraktionskraft på arbetsmarknaden kommer gå i taket, invest in me I say. Kan dessutom hatera en frankeringsmaskin. Och dricka 5 koppar kaffe utan att behöva gå på toa.
Funderar på att skriva till något forskningsinstitut om min superblåsa. Den måste vara enorm.

Igår kan jag tala om att min uppfinningsrikedom nådde nya gränser, watch out jamie oliver! När man inte har pasta, går det alldeles förträffligt att koka lasange plattor istället. Nu vet ni det. Studenttips för fattiga sönddagar. men kan dela med mig av ett litet hälsotips där, är inte förmyket pasta och bröd. Det sätter sig på det vackraste ställena. oh ännu en gång tackar jag för att jag inte är vegetarian. Biff åt folket!

All ära åt therese och bella, men ja.

KÖTT!

Kött och kaffe! Och choklad. MUMS

Kan nu även rekomendera Jamaicanst, fantastiskt kök! Bättre än indiskt, måste jag nog säga.
Och nu: Åter till arbetet efter denna lilla rast med att berätta för er vad jag ör. For the record kan jag beräötta att jag varit uppe sedan 5 imorse, heja! 3.40 timmar av vaken tid redan.

Shoe shopping!

Ååh vad det är härligt med lite shoe shopping!

Therese var på jakt efter ett par skor till ett bröllop som hon ska på och jag följde med henne i mina väl använda gladiator shoes. Hon hittade inte något par så där direkt, men när jag hittar ett par skor så säger det verkligen KLICK. Det klickar så högt att till och med omgiviningen kan höra och då menar jag bokstavligen! För vem kan undgå att höra när jag skjuter ifrån mig ett jällt skrik när jag hittar ett par skor designade av självaste gudinnan Jessica Simpson!

Ja! DNA är de enda i Sverige som är återförsäljare och skorna fanns bara i 1  i varje storlek, så nu är jag en väldigt glad och uppspelt ägarinna till ett av de 5 paren av dessa skyhöga rosa babes!


Therese kunde inte bestämma sig och köpa båda skorna som hon hade spanat på så vi gick där glatt med våra 3 st stora påsar med skor i!

LOVELY!

//Danni

Ta mig till kärlek!



Sundsvall imorgon, mycket angenämt måste jag tillägga.
Saknad har funnits både till staden och till folket.
Men mest till folket.
Staden kommer i efterhand.
Ganska långt ner på min lista.
Faktiskt.
Håkan kommer högre upp.
Sundsvall kommer lite under äppelkaka.
Det är ganska gott, men bara ibland, mestadels på sommaren.
Så Sundsvall är som en äppelkaka, men med folket och håkan blir det som en chokladkaka, med hallon och grädde till och det, det ska ni veta är ganska bra det, lite smulad maräng till kanske också. Sålänge vädret håller.
Annars äppelkakenivå.-

Ses!

// Josefin



Varför vackra vyer vidrör vet Ingen

Alive and kicking

Kande att det var pa tiden att jag gav mina kara kamrater ett livstecken har pa bloggen, och samtidigt uppmana alla att borja ladda infor gatufesten. Tro mig, varenda cell i min kropp ar overloaded, och for att ni ska kunna halla samma tempo som mig denna lordag maste ni borja injicera redbull omedelbums! ;) Ser fram emot en liten reunion.

Miss you guys!


RSS 2.0